LTC de Poelstars - De Drie Morgen 1 - 1531 SJ - Wormer - 075 6424791

IVA cursus

OPROEP AAN ALLE LEDEN!

Omdat elke sportvereniging verplicht is om leden te hebben die als ze bardienst hebben
verantwoord alcohol  kunnen schenken, vraag ik jullie om een paar minuten van jullie tijd om onderstaande online cursus te volgen .
Vul mijn naam in als verenigingscoördinator, dan print ik jullie diploma uit en komt in een speciale map achter de bar.
Zo kunnen we ten allen tijde laten zien dat wij bekwame barmensen in huis hebben!!

Alvast bedankt voor de genomen moeite!!

Ria Koeman

Beste barvrijwilliger,

Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van bardiensten voor je club. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk!

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren
onder de 16 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan hebben wij deze website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden.

De teksten en filmpjes op deze website stellen jullie in staat om straks op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in jullie kantine of clubhuis. Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen ben je in staat om de test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken.

We wensen jullie veel succes bij het maken van de test en veel plezier bij het draaien van jullie bardiensten!

Met sportieve groet,

NOC*NSF en sportbonden

www.nocnsf.nl/IVA

 

  • Vervo
  • CROP Registeraccountants
  • King Wah -Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant
  • Hazet
  • Exodus Services
  • Bennis Uitvaart
  • Willems en Zn schoonmaakdiensten
  • Onze Hoofdzaak
  • Verantwoord Bewegen
  • Bouwcenter Floris

Disclaimer

Deze website van L.T.C. De Poelstars is met zorg samengesteld, doch dient slechts te worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot de betrouwbaarheid voor specifieke doeleinden en er wordt geen verklaring of garantie gegeven met betrekking tot de juistheid of volledigheid ervan. Noch de organisatie achter L.T.C. De Poelstars, noch haar functionarissen, werknemers of haar vertegenwoordigers zijn aansprakelijk voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het bezoek aan of gebruik van deze website of andere aan de site gekoppelde websites, met inbegrip van – doch niet uitsluitend – winstderving of indirecte, incidentele of gevolgschade.

Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen en correcties aan te brengen in de website op het moment en op de wijze die wij geschikt achten.

LTC de Poelstars De Drie Morgen 1 - 1531 SJ - Wormer - 075 6424791