LTC de Poelstars - De Drie Morgen 1 - 1531 SJ - Wormer - 075 6424791

Sponsorcommissie

Wat doet een sponsorcommissie?
Deze commissie probeert zoveel mogelijk bedrijven te interesseren, om reclame te maken in ons clubblad of langs de banen om zodoende gelden te ontvangen, en deze gelden te gebruiken voor alle voorkomende activiteiten en andere bezigheden in de vereniging.
Mocht u in uw omgeving nog adverteerders of sponsors weten voor onze club, dan vernemen wij dat graag van u, zodat een van onderstaande commissieleden contact kan leggen voor een samenwerking.
Samenstelling:
Marcel Seeboldt

Disclaimer

Deze website van L.T.C. De Poelstars is met zorg samengesteld, doch dient slechts te worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend met betrekking tot de betrouwbaarheid voor specifieke doeleinden en er wordt geen verklaring of garantie gegeven met betrekking tot de juistheid of volledigheid ervan. Noch de organisatie achter L.T.C. De Poelstars, noch haar functionarissen, werknemers of haar vertegenwoordigers zijn aansprakelijk voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het bezoek aan of gebruik van deze website of andere aan de site gekoppelde websites, met inbegrip van – doch niet uitsluitend – winstderving of indirecte, incidentele of gevolgschade.

Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen en correcties aan te brengen in de website op het moment en op de wijze die wij geschikt achten.

LTC de Poelstars De Drie Morgen 1 - 1531 SJ - Wormer - 075 6424791