Corona update oktober 2021

 

Beste Poelstars leden,

Zoals op de persconferentie door het kabinet is aangekondigd is vanaf zaterdag 25 september de 1,5m maatregel losgelaten. Om verspreiding van het virus te beperken en de zorg toegankelijk te houden zijn er echter wel een aantal voorwaarden van toepassing:

TV De Poelstars is verplicht om dit te controleren. Bij overtreding lopen we kans op een boete of zelfs sluiting van de faciliteiten. Dus als je naar de tennisvereniging komt en gebruik wilt maken van de kantine, neem dan je Coronatoegangsbewijs (QR code, Vaccinatieboekje, een officiĆ«le negatieve Corona test niet ouder dan 24 uur of een bewijs dat je Corona hebt gehad) en een legitimatie (verplicht vanaf 14 jaar) mee en toon deze als hierom gevraagd wordt. 

Als je dit bewijs niet kunt of wilt tonen ben je nog steeds van harte welkom op de tennisbaan maar verzoeken we je wel om niet in de kantine te gaan zitten. Op deze manier hopen we de nieuwe situatie zo soepel mogelijk te houden en voorkomen we onaangename momenten voor iedereen. 

De Coronaregels zijn standaard en zullen ook gelden voor verenigingen waar uit gespeeld wordt. Neem dus je Coronatoegangsbewijs en je legitimatie mee als je bij een andere vereniging de kantine in wilt. 

We vertrouwen erop dat met ieders inzet en medewerking de nieuwe Coronaregels uitvoerbaar zijn.  

Met sportieve groet,

Het bestuur